Over mij

Over mij

Voor al uw klussen in en om huis.

Hoi ! Mijn naam is Maurice Otten en welkom op de website van Klusbedrijf Otten. Van oorsprong ben ik fulltime DJ, iets wat ik al mijn hele leven met heel veel plezier en liefde doe. Door de Corona-crisis kwam ik compleet zonder werk te zitten. Gelukkig heb ik meer passies in het leven en 1 daarvan is klussen ! Dus wat beter dan een eigen klusbedrijf beginnen ? Maak van je hobby je werk, iets wat ik 26 jaar geleden al een keer eerder had gedaan met draaien.


Door de jaren heen heb ik alle benodigde kennis opgedaan, oa met het verbouwen van mijn eigen huis en tuin, maar ook bij anderen. Geen klus is me te zwaar, van aanbouw, traprenovatie, kasten maken, tot het plaatsen van een wand, verlaagd plafond of een badkamer renovatie. Ook buiten huis doe ik het gros van alle klussen, zo ook in de tuin. Oa het bouwen van schuurtjes, vlonders, speelhuisjes, schuttingen plaatsen of het leggen van gras of het maken van borderbakken. Ik werk uitsluitend met goede bouwmaterialen en ook mijn gereedschap is professioneel. Een greep uit de merken waar ik mee werk : Makita, DeWalt, Bosch Professional, Laseliner, Toughbuilt, Milwaukee, Kärcher, Wolfcraft, Fischer, Zettex, Spax, Sikkens.


Kijk gerust even naar de verschillende projecten op mijn site. Een aantal daarvan heb ik samen gedaan met Klusbedijf Jhon, uit Mijdrecht, een goede vriend en al z’n hele leven aannemer. Als je iets te klussen hebt - of zelf aan de slag wilt, maar hulp of informatie daarbij kan gebruiken - neem dan contact met me op ! Dan maken we van jouw klus, een topklus en zorgen we dat je het gewenste resultaat krijgt !

0
Foto's genomen
0
Projecten afgerond
0
Crystal Clear pakken gedronken
0
Tevreden klanten

Wilt u klusbedrijf Otten voor uw project ?

Ervaringen